garpenblogg

Alla inlägg under augusti 2009

Av Maria - 25 augusti 2009 15:41

hur gullig som helst, både lugn och ändå glad, hälsade hon på både mig, Kristoffer och mormor Vera. Vera däremot var förstås tvungen att hoppa upp i både Dennis & Helenas knän och både rivas, pussas och naggas lite, inga besökare hos oss kommer undan utan lite hårdhänt kel från henne :-)


Pajas som ju heter G-borg Clara i stamtavlan fick utstå lite utställningsträning och gav intrycket av att hon inte gjort annat, rätt otroligt hur det kan vara med vissa hundar. Vera var likadan när hon var liten, det var bara att gå in i ringen så visste hon vad som förväntades(utanför däremot var hon värre än en tornado), Veras mamma dvs Saga var precis likadan. Jag undrar om inte Pajas mamma Ulla även hon var en medfödd begåvning....

här kommer lite bilder från dagens besök:


Av Maria - 25 augusti 2009 14:03

jag bara MÅSTE be er gå in på denna länk, ett gott skratt är garanterat :-)

som vi sagt tidigare så kan Ceasar har vissa poänger, absolut (som att hundar mår bra av att få promenad varje dag:-), men mycket är samtidigt inte bra och ej förenligt med svensk lagstiftning. Jag kan garantera att det samma gäller detta klipp. Alltså inget att testa hemma utan erfaren & utbildad personal :-)

http://www.youtube.com/watch?v=hShB6MhdqJE&feature=related

Av Maria - 23 augusti 2009 23:16

till Elin & G-borg ZsaZsa "Nosa" till deras andra pinne i agilityklass två!!!!!!! Fasen vi blir lika glada varje gång, kanske nästan svårt att tro eftersom ekipaget gått från klarhet till klarhet och plockat pinnar titt som tätt, men det är faktiskt så att det känns lika asroligt varje gång, varenda eviga gång :-) :-)


För ett uppfödarhjärta- och jag vet att jag talar för fler uppfödare än bara mig & Matthias - så finns det inget bättre än när det går bra för ens valpköpare, oavsett vilket område dom valt! Det bräcker egna framgångar alla dagar i veckan.


Nu bjuder vi på två bilder tagna ur Nosas mattes blogg- merci för dom :-)

Av Maria - 22 augusti 2009 16:57

här kommer ett par härliga bilder på G-borg Öjvind "Buddha" som även han varit ute på sjön. Känns som att vi aldrig haft så mycket hundar från oss som varit ute på båtsemestrar, och med en sådan toppensommar som det varit är det inte annat att göra än att konstatera att det varit kloka beslut från hussarna & mattarnas sidor.

och än är inte sommaren slut- skepp ohoj!

Av Maria - 22 augusti 2009 12:15

Mariannes härliga Julia visar hur nice det är att kasta sig ut på djupt vatten :-)

(bilderna snodda från www.winniehurst.bloggagratis.se )

Av Maria - 21 augusti 2009 22:49

den här gången är det G-borg Älvis "Alfonzo" som skickar en hälsning från ett sommarvarmt Norge. Som synes har han det härligt på båten med sina polare, dessutom föregår han med gott exempel och använder flytväst!

tack till matte för bilderna

Av Maria - 20 augusti 2009 11:52

Igår kväll kilade vi över en kort sväng till syster Yster med familj då vi hade fått höra att Balder skulle dit på fika. Vilket kärt återseende, och vad fin han blivit- stora killen! Lika mjuk och go som alltid pussade han oss alla i tur och ordning. Husse Lillis & matte Carina har gjort ett strålande "jobb" med guldklimpen och man verkligen ser hur mycket han älskar sin nya familj.

match made in heaven helt enkelt


tack för titten och hoppas vi ses snart igen


(ps på sista bilden ser ni rex som sitter en trappa ner och stirrar upp mot övervåningen, han var väl den ende som inte höll med om Balders storslagenhet :-) ds)

Av Maria - 19 augusti 2009 09:15

har som ni ser ett liv fyllt av äventyr, tur då att hon har en "storebror" vid namn Gibson som man kan ladda batterierna tillsammans med.

Tack Sisko för härliga bilder på er tjej!


(dilba är Rex & Divas dotter)

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards