garpenblogg

Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Älvsjömässan lördag

Av Maria - 12 december 2009 23:45

Måste börja med att säga att det var oerhört trevligt att träffa så många trevliga människor på ett och samma ställe, samma dag! Valpköpare, valpspekulanter och uppfödarkollegor och icke att förglömma staffar en masse :-) Utställningens numerärt största ras, herregud man hade ju svimmat om någon sagt att det skulle hända 2009 då när man började visa på staff mitten av 90talet.

Vi hade 6st anmälda tikar från vår kennel varav 5 kom till start (ärtisen har skurit sig i tassen:-( Alla fick 1:or i kvalité och skötte sig superfint, dock inga placeringar att tala om, jo lilla Rex & Hedda dottern Dosia kom 5a av 18st, det var kul. Men det som nog är mest slående är ändå att vi har så oerhört duktiga och trevliga valpköpare. Med risk för att låta självbelåten så måste jag ändå säga det, ni är duktiga, ambitiösa, vetgiriga, trevliga och glada! Det gör att det är en riktig fröjd varje gång man träffar er. (det syns nog lite på mitt smile i uppfödargruppen, min favo tävling)

Vi hade valpköpare som kom även utan hund och dessutom ganska långt ifrån, då är man engagerad! Ni som kom för att hälsa som inte ännu blivit med valp - jätte trevligt att träffa er alla!

NU är det slut på superlativ för idag

nej vänta- Elin & Nosa tävlade idag - sååå coolt att se dom rusa fram över banan, i mitt tycke i raketfart- tidsfel?? domaren måste haft en skum klocka. Men vilken publik och vilken utmanande sport- GO NOSA

och gonatt

    

Rex & Heddas dotter G-borg Bodil "Dosia" med matte Elena


  

G-borg Ärbara Tösen med tillika ärbar matte Åsa spanar in konkurrensen

   

Fantastiska 13barns mamman G-borg Wansessa "Wita" med sin älskade matte Liza

  

En sockersöt & lydig dam i sina bästa år: G-borg Zelma, hennes söta matte Åsa hamnade utanför bild

  

här syns hon dock, från vänster: Åsa & Zelma, Jag & Vera, Liza & Wita, Elena & Dosia i vår HP belönade uppfödargrupp. Tack alla tjejer för att ni stannade kvar!

 
 
Neta

Neta

13 december 2009 06:46

Det är inte bara en uppfödares segrar som räknas. För mig är ni den bästa uppfödaren av alla, för ni är alltid vänliga och har alltid tid över för ett ord även i den mest stressiga situation på en utställning. Vi är jämt välkomna att hälsa på och bjuds på kaffe och annat gott. Att sedan era hundar har ett underbart temperament och ser jättesnygga ut gör ju inte saken sämre. En bamsestor kram till er alla från Ebba med familj.

http://kaveryd.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jessica

13 december 2009 19:04

Jag håller fullständigt med Neta, och vilken härlig dag, inte alls så hysteriskt som det ibland kan vara, skön energi och så många snygga hundar att vila ögonen på. Mkt shopping blev det ju också!
Jätteskoj att träffa er alla!
Kram!

 
Elin

Elin

13 december 2009 20:05

Åh jag hade så gärna velat komma o kika på alla igår.
Och handlat lite på mässan. Och framförallt velat träffa Altes fina mamma. Men var tvungen o jobba :(
Alla Garpenborgarna är såå snygga!! Stor kram från oss

http://emblaoalte.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

13 december 2009 22:17

Jag hann inte stanna och titta på uppfödargruppen, men ni ser så fina ut så!
Håller också med Neta - Ni är toppen!

http://www.tinric.com

 
Sarah

Sarah

14 december 2009 12:24

Jag håller med Neta. Ni är superbästa uppfödare. Du Maria har ändrat dig så himla mycket på dessa 12 år. Verkligen en förebild för att man kan ändra sig till det bättre.

Miljoner kramar från oss i Vingåker

http://sarahmokvist.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

14 december 2009 12:44

vad gulliga ni är allihopa!
jo klart man ändrar sig genom åren, i mitt fall är det väl mest alla kilon, men det är klart att det händer saker i livet som påverkar.
Sedan är det väl en sak som gäller de flesta uppfödare, vi sparar nog mycket "krut" till just våra egna valpköpare. Dvs det är en omöjlighet att (om man inte är moder teresa) att engagera sig lika mycket i alla som "bara har staff" som man gör i just dom som har hundar från ens egen uppfödning. Det gör säkert att du tycker det är en extra stor skillnad mot tidigare då du ju hade en hund från en annan kennel.

Sedan kände jag väl att vi inte hann med våra "äldre" vänner & valpköpare lika mycket i helgen, men som tur är umgås vi ju rätt mycket ändå :)

stor kram till er alla- och nu snöar det oxå-JIPPIE

 
Ingen bild

Robban

14 december 2009 14:11

Det var väldigt roligt att träffa dig och Mattias ( även om det var i all hast) och att se Nosa och Zelma!
Lycka till med alla era projekt!
God jul och gott nytt år önskar vi er...
Vi hörs!

 
Liza

Liza

15 december 2009 15:28

Jag och Wita hade en trevlig utställningsdag tillsammans med alla "Garpenborgare" (husse va väl inte lika entusiastisk...) Så roligt att vi blir ett litet "gäng" som tillsammans hejar på varandra!!
Tusen tack till Maria och Mattias som det alltid är lika roligt att träffa. Wita formligen avgudar er, hon blir alldeles tokglad varje gång vi kommer till en utställning, och det är inte för själva utställningen, utan hon letar verkligen upp er och kastar sig i era famnar! Härligt att se!
Sedan till lite kritik, var inne på eran sida och kollade under "Valpkullsresultat", där stod det att någon hund hade demodex och någon annan ep, hd/ad osv...bra att redovisa resultat tycker jag men skulle vilja att du tillägger detta i Garpenborgs Wanessas ganska "tomma" lucka=
Ingen allerig, kliar sig inte, fin päls, aldrig varit sjuk, fin avföring, social med människor, barn och andra hundar, otroligt duktig, kommer alltid när vi ropar, lekfull, gosig och helt underbar!!! ;) ;)
Kramar Prinsessan Witas stolta och tacksamma matte :)

http://www.witastaff.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards