garpenblogg

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Äppelträdsbeskärning

Av Maria - 17 maj 2010 14:09

igår tog vi oss äntligen tiden att beskära våra två äppelträd, SÅ skönt att få det gjort måste jag säga. När jag såg Matthias med motorsågen (vi skulle ta bort en stor gren oxå, annars beskär vi förstås som alla andra:-) i trädet slog det mig att det var precis så vi träffades första gången. Eller i alla fall pratade med varandra för första gången. Eftersom vi bodde grannar hade vi ju sett varandra, men då Matthias inte direkt är den snacksaliga typen och jag, även om jag gillar att prata, inte gillar att umgås med grannar så hade vi inte mer än nickat åt varandra. Men detta var alltså innan ett kraftigt blåsväder delade mitt ena äppelträd på mitten. För när jag stod där med en liten såg och försökte bringa ordning bland grenarna så dök han upp med en motorsåg och frågade om jag ville ha hjälp. Ja, och nu sitter vi här i ett annat hus med två hundar och två barn- och sågar i ett annat äppelträd  :-)


Hur som haver, träden ser fina ut och i alla fall Vera uppskattade kvistarna som föll till marken, något som idag gjorde att hennes toalettbesök blev aningens långdragna :-)


    

 
ANNONS
 
Diana

Diana

17 maj 2010 16:57

Så det var så ni träffades :) vad gulligt...
Undra vart jag kommer hitta min drömprins...hittar ju bara en massa paddor hihi
Kram

http://www.ylleulla.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se