garpenblogg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

2a dagen

Av Maria - 20 juni 2010 21:42

dagens utställning bjöd på många kära återseenden. Sofia med G-borg's Agda "Meduza" kom och med sig hade hon sin söta son och supertrevliga föräldrar!  Meduza hade verkligen vuxit på sig sedan sist och skötte sig som en prinsessa i ringen. En annan prinsessa vi fick pussa på var G-borg Fourmi "Myra" som var lika härlig som på bilderna vi blivit bortskämda med, lugn och glad spankulerade hon runt bland alla människor och hundar, en tjej att  vara stolta över och det är både vi och matte Elin. Nosa var även hon i toppkondition och snyggare än någonsin! Vad gäller domarens åsikt om dom så säger vi som Elin: vilken beedömning? vi har redan glömt och lagt den bakom oss :-) Rätt tänkt! :-)

Ulla var snuvande nära att placera sig i öppenklass,  plockades ut som sexa idag i en återigen väldigt tuff konkurrens. Yoyo kom 4a och Vera 5a i champ.kl

Alla våra tjejer skötte sig precis som vanligt oerhört fint och vi är så glada och stolta över dem. Vera & jag skickar ett varmy tack till Elin som tog sig an henne i ringen, hon hann med att göra en skalbagge samt ett bra försök till att välta domaren :-) Hon är inte den lättaste och som tur är har Elin likt oss en portion humor som man kommer långt  med när det gäller Vera.

Vilket får oss in på dagens tredje glada möte och det är Veras bror Uddman och hans famij. Uddis var exakt så fin och härligt staffegalen som vi minns honom, och han har det TOPPEN hos sin nya fina familj! En familj som helt klart oxå har mkt humor och värme, det märks när dom berättar om Uddis alla upptåg, och förstås alla hans oerhörta positiva sidor. Ja vilka personligheter dom är U-valparna, som snart fyller 6år


här nedan ser ni Uddmam, som synes har han ett härlig steg och låter domaren få smaka på hans vinnande personlighet

    

 


Här nedan ser ni vackra Meduza, Wita & Rex fina dotter

     


dagens sötaste valp: Myra förstås

  


och avslutningsvis våra (och dianas) fina tjejer trötta efter en lång dag. Till vänster ser ni en liten herre som passar på att klättra när vi är upptagna med att fota :-)

  

 
ANNONS
 
Tina

Tina

21 juni 2010 10:57

Men hej och hopp vad härligt ni har det!
Nu blir jag avis, och mest avis blir jag för att ni har fått mysa med Myran!!!
Håller tummarna för att det blir superhärliga resultat i dag, och lika bra väder som ni har haft hittills.
Kram kram

http://www.tinric.com

 
Wita

Wita

21 juni 2010 21:41

Va snygg min dotter e!
Kram Wita
Ps Jag höglöper nu...om någon snygg staffe hane skulle vara intresserad...;) Fast säg inget till Husse då....

http://www.witastaff.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Torsdag 23 nov 16:50

Vi har haft ett par intensiva kärleksdagar eller kanske jag tom ska säga veckor här i Garpenborgen ...

Av Maria - Lördag 7 okt 12:57

Ja fantastiska resultat för Garpisar har regnat över oss i helgerna tre ...

Av Maria - Tisdag 3 okt 16:03

Vi har de senaste veckorna undrat varför vi inte sett den vackre och galet charmige katten Felix på länge. Barnen (och även jag) har ropat hans namn vid alla de ställen vi vanligtvis brukar möta honom, men utan framgång. Så sent som förra veckan spra...

Av Maria - Lördag 23 sept 15:03


Vår yngsta fyrbenta flockmedlem driver mig till vansinne med sin överskottsenergi och nu är det basta! Astrid som var en sådan ljuvlig valp har senaste halvåret blivit mer och mer påfrestande,,,detta trots att hon tränas i nosework hyfsat regelbundet...

Av Maria - Torsdag 31 aug 17:46

Fotograf: Diana Nagy

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se