garpenblogg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

2a dagen

Av Maria - 20 juni 2010 21:42

dagens utställning bjöd på många kära återseenden. Sofia med G-borg's Agda "Meduza" kom och med sig hade hon sin söta son och supertrevliga föräldrar!  Meduza hade verkligen vuxit på sig sedan sist och skötte sig som en prinsessa i ringen. En annan prinsessa vi fick pussa på var G-borg Fourmi "Myra" som var lika härlig som på bilderna vi blivit bortskämda med, lugn och glad spankulerade hon runt bland alla människor och hundar, en tjej att  vara stolta över och det är både vi och matte Elin. Nosa var även hon i toppkondition och snyggare än någonsin! Vad gäller domarens åsikt om dom så säger vi som Elin: vilken beedömning? vi har redan glömt och lagt den bakom oss :-) Rätt tänkt! :-)

Ulla var snuvande nära att placera sig i öppenklass,  plockades ut som sexa idag i en återigen väldigt tuff konkurrens. Yoyo kom 4a och Vera 5a i champ.kl

Alla våra tjejer skötte sig precis som vanligt oerhört fint och vi är så glada och stolta över dem. Vera & jag skickar ett varmy tack till Elin som tog sig an henne i ringen, hon hann med att göra en skalbagge samt ett bra försök till att välta domaren :-) Hon är inte den lättaste och som tur är har Elin likt oss en portion humor som man kommer långt  med när det gäller Vera.

Vilket får oss in på dagens tredje glada möte och det är Veras bror Uddman och hans famij. Uddis var exakt så fin och härligt staffegalen som vi minns honom, och han har det TOPPEN hos sin nya fina familj! En familj som helt klart oxå har mkt humor och värme, det märks när dom berättar om Uddis alla upptåg, och förstås alla hans oerhörta positiva sidor. Ja vilka personligheter dom är U-valparna, som snart fyller 6år


här nedan ser ni Uddmam, som synes har han ett härlig steg och låter domaren få smaka på hans vinnande personlighet

    

 


Här nedan ser ni vackra Meduza, Wita & Rex fina dotter

     


dagens sötaste valp: Myra förstås

  


och avslutningsvis våra (och dianas) fina tjejer trötta efter en lång dag. Till vänster ser ni en liten herre som passar på att klättra när vi är upptagna med att fota :-)

  

 
ANNONS
 
Tina

Tina

21 juni 2010 10:57

Men hej och hopp vad härligt ni har det!
Nu blir jag avis, och mest avis blir jag för att ni har fått mysa med Myran!!!
Håller tummarna för att det blir superhärliga resultat i dag, och lika bra väder som ni har haft hittills.
Kram kram

http://www.tinric.com

 
Wita

Wita

21 juni 2010 21:41

Va snygg min dotter e!
Kram Wita
Ps Jag höglöper nu...om någon snygg staffe hane skulle vara intresserad...;) Fast säg inget till Husse då....

http://www.witastaff.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 12 aug 10:53


Och då syftar jag inte för mig eller Matthias, ej heller för mammorna som i princip alltid vinkar adjö med lättnad i blick :) utan våra barn,,, det är en trixig uppgift att få tex en sjuåring att vilja dela med sig av den kärlek och habegär som en va...

Av Maria - Fredag 11 aug 16:40


Dom måste ju få synas oxå, Zoltans första kull och irmas tredje ...

Av Maria - Onsdag 2 aug 12:36


Smakar ett nytt märgben för första gången - alla andra har varit "förtuggade" ben, nu är han stora killen :) ...

Av Maria - Torsdag 27 juli 11:27


Och till min egen överraskning började jag gråta,,, Portugal är ju inte sååå långt bort, och det handlar ju bara om fyra dagar Men det är första gången Kristoffer skall flyga och jag hade så gärna velat vara med honom då ...

Av Maria - Onsdag 26 juli 17:57


Irma älskade den lille helt maniskt de första två veckorna, tur för honom och för oss att kärleken hamnade på en lite mer rimlig nivå tillslut :) Hans skavsår i rumpan av allt tvättande läkte och han fick oxå en stund i ro för hennes vakande öga ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se