garpenblogg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

2a dagen

Av Maria - 20 juni 2010 21:42

dagens utställning bjöd på många kära återseenden. Sofia med G-borg's Agda "Meduza" kom och med sig hade hon sin söta son och supertrevliga föräldrar!  Meduza hade verkligen vuxit på sig sedan sist och skötte sig som en prinsessa i ringen. En annan prinsessa vi fick pussa på var G-borg Fourmi "Myra" som var lika härlig som på bilderna vi blivit bortskämda med, lugn och glad spankulerade hon runt bland alla människor och hundar, en tjej att  vara stolta över och det är både vi och matte Elin. Nosa var även hon i toppkondition och snyggare än någonsin! Vad gäller domarens åsikt om dom så säger vi som Elin: vilken beedömning? vi har redan glömt och lagt den bakom oss :-) Rätt tänkt! :-)

Ulla var snuvande nära att placera sig i öppenklass,  plockades ut som sexa idag i en återigen väldigt tuff konkurrens. Yoyo kom 4a och Vera 5a i champ.kl

Alla våra tjejer skötte sig precis som vanligt oerhört fint och vi är så glada och stolta över dem. Vera & jag skickar ett varmy tack till Elin som tog sig an henne i ringen, hon hann med att göra en skalbagge samt ett bra försök till att välta domaren :-) Hon är inte den lättaste och som tur är har Elin likt oss en portion humor som man kommer långt  med när det gäller Vera.

Vilket får oss in på dagens tredje glada möte och det är Veras bror Uddman och hans famij. Uddis var exakt så fin och härligt staffegalen som vi minns honom, och han har det TOPPEN hos sin nya fina familj! En familj som helt klart oxå har mkt humor och värme, det märks när dom berättar om Uddis alla upptåg, och förstås alla hans oerhörta positiva sidor. Ja vilka personligheter dom är U-valparna, som snart fyller 6år


här nedan ser ni Uddmam, som synes har han ett härlig steg och låter domaren få smaka på hans vinnande personlighet

    

 


Här nedan ser ni vackra Meduza, Wita & Rex fina dotter

     


dagens sötaste valp: Myra förstås

  


och avslutningsvis våra (och dianas) fina tjejer trötta efter en lång dag. Till vänster ser ni en liten herre som passar på att klättra när vi är upptagna med att fota :-)

  

 
ANNONS
 
Tina

Tina

21 juni 2010 10:57

Men hej och hopp vad härligt ni har det!
Nu blir jag avis, och mest avis blir jag för att ni har fått mysa med Myran!!!
Håller tummarna för att det blir superhärliga resultat i dag, och lika bra väder som ni har haft hittills.
Kram kram

http://www.tinric.com

 
Wita

Wita

21 juni 2010 21:41

Va snygg min dotter e!
Kram Wita
Ps Jag höglöper nu...om någon snygg staffe hane skulle vara intresserad...;) Fast säg inget till Husse då....

http://www.witastaff.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Måndag 9 april 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - Lördag 24 mars 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se