garpenblogg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

H- kullens första besökare

Av Maria - 23 oktober 2010 21:53

kom idag, ja självklart har ju Diana varit här och kikat, och syrran och mamma:-) men kullen fick sin första "valpköpartitt" idag. Den bestod av Carina, Thomas och Vincent. Carina och jag känner varandra sedan evigheter då vi arbetade på samma jobb ett tag, och hennes första hund KORAD Garpenborg's Nirvana kommer från oss. Åren går och Nirva finns inte kvar i livet, istället har dom en rottispojke vid namn Jojje som fyrfota inslag i familjen- och nu är det dags att förgylla vardagen med en liten Rex&Ulla bebis. Inte en dag för tidigt hälsar Ulla. Eller framförallt gjorde Vera sitt bästa för att visa dom vad dom missat genom åren. Herregud. I alla fall fick ingen någon fläskläpp- man får vara glad för det lilla.

här ser ni Carina och eh, ja Thomas sitter där bakom :-)

 

så, nu syns han bättre

   

Vincent och Yoyo. Tack Vincent för att du lekte med Kristoffer, han sov som bara den efter att ni åkt!

    

 Kolla vilka godsaker dom hade med sig! Hundarna uppskattar det faktum att bloggen spridit ut att favvispresenten är lammfläta :-)

  

inga bilder på H valparna idag, Ulla har flyttat till övervåningen för att förhoppningsvis få lite mammaro där uppe- så jag har låtit henne vila även från fotoblixtar. Men självklart har hon fått sin del av alla godsakerna. Kanske hon borde få en liten bjällra så hon kan plinga på oss när hon är sugen

 

(ps Yoyo träffade Jojje genom staketet och höll på att kissa på sig, det var en för stor pojke för hennes smak :-) Jojje var dock en gentleman och låtsades inte om hennes oklädsamma ragg ds)  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 7 okt 12:57


Ja fantastiska resultat för Garpisar har regnat över oss i helgerna tre ...

Av Maria - Tisdag 3 okt 16:03


Vi har de senaste veckorna undrat varför vi inte sett den vackre och galet charmige katten Felix på länge. Barnen (och även jag) har ropat hans namn vid alla de ställen vi vanligtvis brukar möta honom, men utan framgång. Så sent som förra veckan spra...

Av Maria - Lördag 23 sept 15:03


Vår yngsta fyrbenta flockmedlem driver mig till vansinne med sin överskottsenergi och nu är det basta! Astrid som var en sådan ljuvlig valp har senaste halvåret blivit mer och mer påfrestande,,,detta trots att hon tränas i nosework hyfsat regelbundet...

Av Maria - Torsdag 31 aug 17:46


Fotograf: Diana Nagy

Av Maria - Torsdag 31 aug 16:24


Så oerhört duktig, de små for ut med en rasande fart för 8v sedan och allt har gått som på räls sedan dess Hon pysslar och fixar och matar och busar, enda nackdelen är dessa upplägg hon gör,,, Valparna är nöjda iof men stackars Ålga blir ju magrar...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se