garpenblogg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

H- kullens första besökare

Av Maria - 23 oktober 2010 21:53

kom idag, ja självklart har ju Diana varit här och kikat, och syrran och mamma:-) men kullen fick sin första "valpköpartitt" idag. Den bestod av Carina, Thomas och Vincent. Carina och jag känner varandra sedan evigheter då vi arbetade på samma jobb ett tag, och hennes första hund KORAD Garpenborg's Nirvana kommer från oss. Åren går och Nirva finns inte kvar i livet, istället har dom en rottispojke vid namn Jojje som fyrfota inslag i familjen- och nu är det dags att förgylla vardagen med en liten Rex&Ulla bebis. Inte en dag för tidigt hälsar Ulla. Eller framförallt gjorde Vera sitt bästa för att visa dom vad dom missat genom åren. Herregud. I alla fall fick ingen någon fläskläpp- man får vara glad för det lilla.

här ser ni Carina och eh, ja Thomas sitter där bakom :-)

 

så, nu syns han bättre

   

Vincent och Yoyo. Tack Vincent för att du lekte med Kristoffer, han sov som bara den efter att ni åkt!

    

 Kolla vilka godsaker dom hade med sig! Hundarna uppskattar det faktum att bloggen spridit ut att favvispresenten är lammfläta :-)

  

inga bilder på H valparna idag, Ulla har flyttat till övervåningen för att förhoppningsvis få lite mammaro där uppe- så jag har låtit henne vila även från fotoblixtar. Men självklart har hon fått sin del av alla godsakerna. Kanske hon borde få en liten bjällra så hon kan plinga på oss när hon är sugen

 

(ps Yoyo träffade Jojje genom staketet och höll på att kissa på sig, det var en för stor pojke för hennes smak :-) Jojje var dock en gentleman och låtsades inte om hennes oklädsamma ragg ds)  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se