garpenblogg

Direktlänk till inlägg 28 december 2010

Garpenborg's Rustubus "Buster"

Av Maria - 28 december 2010 22:00

Garpenborg's Rustubus

"Buster"

24/4 2002 - 30/7 2010

I somras gick Kristins Buster bort, han dog hastigt vid en ålder av lite drygt 8år. Jag skriver Kristin's Buster, för först och främst var han faktiskt hennes. Men han var många andras oxå, tack vare Kristin. Hon har varit så givmild med sin älskling, det är ovanligt, tom väldigt ovanligt skulle jag vilja påstå. Detta faktum gjorde honom unik. Kristin & hennes dåvarande sambo Daniel var nämligen inte Busters första matte&husse, utan dom fick honom som omplaceringshund. Kristin har dock i alla år låtit Busters första matte Lelle, vara med i Busters liv, dom har träffats och umgåtts och snabbt blev dom goda vänner- man kan säga tack vare Buster- men förstås mest tack vare Kristins öppna & givmilda inställning.

När Kristin & Daniel separerade beslöt dom sig för att ha delad vårdnad, exakt samma upplägg som med tvåbenta barn, och det har även det fungerat mkt bra.

I alla dessa år som Kristin haft Buster så har han krävt en hel del jobb av henne, bara det faktum att dom nog vägde ungefär lika mycket (eller lite beroende på vem av dom man tänker på) säger ju en hel del om hur mycket lydnad som krävs när man är ute och promenerar :-) Kristin har därför jobbat oerhört hårt med Buster och haft det där jäklaranamma som man måste ha som rottweilerägare, i alla fall om man vill vara en bra sådan.


Det har varit en fröjd för oss som uppfödare att få följa Buster på hans livsresa, och även om man alltid tycker att det är för tidigt när någon går bort så måste vi ändå säga att ett lyckligare liv än Buster haft hos sin Kristin, det går inte att få.

Tack Kristin, STORT tack för att du omfamnade denna omplaceringskille och gjorde honom till den undebaraste rottweilerpojke man kan önska sig! Ni var verkligen ett fantastiskt ekipage, ett ekipage som du styrde med kärlek & värme. Kram till dig från oss   


först bilder på Buster hos fotografen

    

sedan lite bilder från Buster & Kristins besök hos oss

Vera älskade Buster djupt, och faktum är nu när jag tänker efter- att hon bara har smitit från mig en enda gång- och det var i höstas för att hon ville hälsa på en rottweiler pojke-(jag kom ikapp henne, och vips försökte hon göra om det 2sek senare) kanske hon trodde det var Buster? Jag lutar åt att tro så.

        

Kristoffer blev även han kär i Buster, eller i alla fall i Busters svans :-)

       

   

och här, hans fina fina gravsten. Han vilar hos Kristins föräldrar. Godnatt Buster- vi är många som saknar dig!

    

 
ANNONS
 
Kristin & Buster

Kristin & Buster

29 december 2010 16:33

Ååååh vad fint du skriver Maria om både mig och min lilla prins i himlen <3

http://garpenborgsrustubus.bloggagratis.se

Maria

29 december 2010 19:17

tack, det var väldigt lätt att skriva fint om er två! kram

 
Ingen bild

Karolina

29 december 2010 21:41

Här trillar tårarna ner för kinderna, vilka fina ord Maria! Tänker på min egen sorg över Bosse och tänker på Kristin som saknar sin fina Buster. Jag hade det stora nöjet att träffa Buster då han gick viltspårskurs för mig och Frida. Världens mysigaste toppenkille med en helt underbar matte!
Stor kram!

 
Frida

Frida

2 januari 2011 00:12

Vilka fina rader, Maria!
Och jag håller med dig i varenda ord...
Nu har han anslutit till resten av gänget i Nangijala. Och jag tror att de allesammans vakar över oss...
Stor kram!

http://www.deveritas.se

Maria

2 januari 2011 15:03

kraaaaaaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se