garpenblogg

Alla inlägg under april 2011

Av Maria - 24 april 2011 15:02

badar ute vid revudden, där stötte dom på Wita & Queenie- ibland är staffevärlden liten! Från vänster:
G-borg's Globetrotter "Totte", Hoppinghams Tiger Lily, G-borg's Unicornico "Alfons"

 



Av Maria - 23 april 2011 22:50

idag för nio år sedan föddes Saga, Sauron & Storverk. Tre storverk faktiskt, alla på sina sätt och vis. Denna födelsedagen vill jag dock ägna lite extra åt Saga och alla hennes tikavkommor. Hon är en helt fantastisk tik som vi är så förbaskat glada över. Hennes två kullar hos oss är båda mycket betydelsefulla. U kullen där Vera som ensam tik är underverket som gett oss alla de fina barn och barnbarn som nu föds. Wanessa som även hon ensam tik i sin W kull gett oss en drös härliga ungar. Och för två dagar sedan blev även Wanessa mormor, fast hos kennel Vingstaff.

Det jag försöker säga är att när jag tittar på Saga så ser jag inte bara en härlig tik som jag vet har lassvis av personlighet, karisma och charm utan jag ser oxå:


Vera

Yoyo & Ulla, Tösen & Ärtan

Babsan & Decibel, Sessan, Gunilla & Pajas, Selma, Majken & Elsa, Myran

Irma, Qlura & Nuva


Wita

Agata, Alma, Asta, Alice, Agda, Anna,  Dorothea, Disa & Dagny


detta är en del av den ynnest det är att ha en bra tiklinje, att kunna titta på denna 9åriga tik och samtidigt se hennes barn, barnbarn, barnbarnsbarn samt barnbarns barnbarn :-) framförsig. Ja, en av dem ligger här och tuggar på ett märgben brevid mig, lilla Irma är 6e generationen garpenborgare. Ska då även passa på att tänka en varm tanke till SEUCH Garpenborg's Ophelia "Gullan" som ju är Sagas mamma samt hennes mormor Skyeotts Alicia som startade min staffebana.   

puss till alla hanarna som idag i just detta inlägg blir lite bortglömda.

NU bilder på finaste Saga

             (ps Saga har oxå haft en kull hos sin matte Kattis, där blev det två tikar den ena är Carro & Peters fina Blenda! Så totalt har Saga faktiskt fyra döttrar, men vi kan bara ta åt oss av äran för två av dom, rätt ska vara rätt ds)

Av Maria - 23 april 2011 22:38

Malin, Ove, Emil, Wilmer & Olivias fine Rex fyller 5år idag! FEM år, mitt i livet, stark, frisk och lycklig är han den gode Rex. Tacka sjutton för att han är lycklig förresten, han har både en husse & en matte som gillar att motionera, en toppentomt med staket (hundägarnas våta dröm:-) perfekta omgivningar för promenixer, en frys fylld av färskfoder OCH hans hallikar (läs kennel) bor ett stenkast bort :-)
GRATTIS Killen, ditt paket ligger här och väntar!

           

Av Maria - 23 april 2011 22:12

hemma hos oss är vatten ständigt något av ett dilemma. Hundarna måste ha tillgång och barnen motsatsen. Snart blir det lättare när lite större skålar kan ställas på gräsmattan och barnen inte har så förtvivlat mycket kläder på sig. Tills dess möts man ofta av denna syn,,,,

 

och som alltid får man tänka att det kunde vara värre, häromdagen höll han på att dyka ner i toaletten,,, då föredrar jag absolut denna fina fjärilsskål :-)

Av Maria - 23 april 2011 22:00

vi vill förstås gratulera Garpenborg's Dorothea "Esther" till tre vackra valpar och till en fin valpning! Stort grattis till mormor Wita & morfar Morris oxå förstås. Och sist men inte minst grattis till Sarah & Mattias på kennel Vingstaff till er första kull!

Kram på er allihopa!
 

Av Maria - 23 april 2011 19:36

så god mat, helt otroligt. Jag undrar om mamma kanske vill vara med i halv åtta hos mig :-) Dessutom vacker bordsdukning och blomsterarragemang - så skönt att vila ögonen på. Känner att jag saknar det lite, kan ju inte ens ha vanliga blomkrukor i fönstren,,, fast jag har ju två stycken fina killar att titta på istället! Finaste som finns är dom  

    

tack världens bästa mamma!


Av Maria - 22 april 2011 22:35

Diana & jag for iväg till IKEA i morse när dom öppnade, effektiva rusade vi fram i de nästan folktomma gångarna och fick med oss allt vi skulle ha på rekordtid. Satte oss i bilen, bensinlampan blinkade, beslöt oss för att tanka bara en 10L för att inte lämna tillbaka bilen helt tom (vi hade tagit matthias caddy), sedan körde vi några 100m till Bauhaus för att köpa en toasits till dagiset. Effektiva även här, långsam personal dock så vi tog en sits som verkade passa och ångade vidare. Sätter oss i bilen och så lyser det en skum lampa och bilen vill inte starta,,, DÅ slår det mig, FAN FAN FAN FAN diesel! Det är en dieselbil.

Sådär *poff* bara försvann hela upplägget för dagen.

En mycket förbannad Matthias fick komma och hämta oss, och bilen, ja ni ser att den fick hämtas den oxå,,, 

klart att det var superdumt, superonödigt, och säkert kommer det bli lika superonödigt DYRT att fixa.. Men det jag mest tänkte på var allt som skulle hinnas med denna helg och att detta skulle sabba upplägget. Vatten ska dras på dagis, storstädning hemma samt tvätt av alla mattor från dagis, förberedelser inför Alexanders 1års kalas (som ska ske måndag och tisdag, inbjudnings sms kommer snart), ett gäng grattiskort som ska skrivas och postas till valpkullar som fyllt år, osv osv osv Ja ni förstår själva att det är stressen som talar, för *vips* så hade bärgaren kommit och vi var hemma igen.
Nu sitter jag här och kan konstatera att vattnet faktiskt hann bli draget och att vi tom hann köpa ytterligare en toasits då denna första förstås inte passade :-) och att barnen har hunnit leta påskägg på tomten och att jag nu sitter här och läser lite statusuppdateringar i facebook och dessutom hinner blogga lite!

DET känns toppen!

Glad påsk på er alla 


Av Maria - 21 april 2011 05:30

Lillan & Calles ögonsten, här på några vinterbilder. En rottis i en miljö som passar henne och dessutom med en kunnig och tävlingsinriktad matte- fantastiskt! Ånna löper nu, men vi har beslutat att vänta med att para henne tills nästa löp. Då blir det vintervalpar, men så får det bli, vi måste hinna med dom små liven oxå. Hoppas Ånna är i lika bra form då som hon är nu så vi inte puffat det framför oss så länge att det skiter sig. Hon fyller fem till hösten. Lite sent men inte för sent för en första kull... Anyhow så har vi nu sommaren på oss att *fånga* det där sista certet som kommer göra henne till SE UCH - det vore ju så oerhört roligt.

Tack Lillan & tack Calle- för allt!

     

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards