garpenblogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Maria - 19 maj 2011 17:05

här är hon då, Carro & Peters fina Blenda. Planen är ju att hon ska bli mamma, vi får väl se om vi kan stå fast vid det, hänger ju på arbetstider och pusslande med vardagslogistiken. Sist hon hade en dejt så blev det ju inget mer än just en dejt- så i så fall får vi allt lov att hitta en annan pojke till henne :-) men men, just nu nöjer vi oss med att konstatera att hon är en härlig tik med mängder av goda sidor.

Garpendotter

"Blenda"

3år och 8mån gammal
HD: B
ED: UA
Öga: 2ggr UA

Mentalbeskriven

L2HGA & HC: gen Clear 

Utställd med 1a i öppenklass

Godkänt anlagsprov i viltspår


 


Av Maria - 19 maj 2011 05:36

Eros hänger en hel del med oss på dagiset om dagarna, som lite kompensation för min del när mina tjejer ju faktiskt är hemma! Dels är det lite svårt att ha alla med vid hämtning på dagis av olika skäl, men oxå är det som så att man bara får resa med TVÅ hundar via kommunala färdmedel- helt otroligt konstig regel eller hur?? Hade jag ingen aning om förräns Jossan & Diana berättade det för mig. I alla fall innebär det ju att en ändå måste vara ensam hemma och vem ska det då bli? Näe, så länge som Matthias och jag jobbar delvis om varandra så får dom stanna hemma tillsammans. I alla fall, åter till Eros, han sköter sig fint den lille herren. Han har haft en lekkamrat från Elitstaff som kallas för Ossie, i några dagar, dom har röjt som sjutton tillsammans. Kul för dom men mycket jobb för oss :-) Det jag försöker säga är att bilden ljuger *ler*

   

Av Maria - 18 maj 2011 22:26

egentligen skulle jag lagt ut en nytagen bild på Rex & Sagas fina dotter Garpendotter "Blenda" som jag sett på hennes mattes blogg, men tekniken vill inte vara med varken mig eller matte Carro idag. (hon har försökt maila den till mig när det inte gick att spara ner från hennes blogg, men det fungerar inte heller)


såååå, då lägger jag ut en bild på Blenda som valp istället och sedan tänkte jag gå och lägga mig, godnatt gott folk!
 

Av Maria - 18 maj 2011 05:48

igår pga allt regn hängde jag, hundarna & barnen nere i källaren lite. Omväxling förnöjer. Hundarna fick hoppa lite över ett oproffsigt hinder och vi körde lite stå träning. Yoyo blir som vanligt taggad av uppgifter oavsett vilka och välter alla i hennes väg. Alexander kommer bli en härdad kille, eller är väl redan

  

  

 

Av Maria - 17 maj 2011 05:42

igår upptäckte vi att en av våra fina stora fiskar dött (nej inte FISKEN, pust, utan en annan) K och jag såg det samtidigt så det blev som lite dramatiskt. Den låg på botten och gapade,,, Dessutom var det som så att vi för ca 2år sedan köpte tre fiskar av just denna sorten, två dog rätt snabbt och denna var ensam kvar. När vi berättade detta för en "fiskkille" i vår akvarieaffär fick han tårar i ögonen och informerade att dessa fiskar måste vara flera annars är dom inte lyckliga. Med dåligt samvete köpte vi genast några kompisar förstås! Stackarn som varit i ofrivillig ensamhet (vi har ju andra fiskar, men tydligen handlar detta om rasbunden lycka:-) Men det verkar som att ensam var stark för nu trots vänner har han alltså kastat in handduken! K kan inte släppa det hela utan upprepar konstant orden "pisken döööööd" vi får allt berätta för dagisfröken idag så hon förstår vad han pratar om.

Här en bild på den stackars firren

   

Av Maria - 16 maj 2011 22:11

Garpenborg's Överman "Benji" har varit och tränat WP idag i ett vad jag tror mig se är ett nytt halsband :-) Tack matte Micha för bilden och för att du håller oss uppdaterade! jätteskoj!

  


Garpenborg's ZsaZsa "Nosa" och Garpenborg's Fourmi "Myra" har varit och tränat dom med- tack matte Elin för supernice bild på tillika "nica" flickor!

 

Av Maria - 16 maj 2011 05:30

diggas av alla i familjen

    

Vera som tycker det är så roligt att hon får lite överslag och biter vilt i tunnan

  

vet inte hur många bilder jag har på Yoyo som ser ungefär lika dana ut som dessa. Hon älskar vatten och kan hålla på hur länge som helst

      

Irma gräver i sandlådan vars innehåll minskat betydligt efter dessa soliga dagar

       

Av Maria - 15 maj 2011 16:00

snart är Irmas sjukt vassa mjölktänder ett minne blott! För det mesta brukar man ju missa de små som lossnar men denna gången fick jag tag i en liten söt tand. Som uppfödare och utställningsintresserad ägare till en valp som byter tänder kan man ju välja mellan att lugnt invänta vad som komma skall eller nervöst inspektera munnen xxx antal gånger dagligen. Som tur är för Irma finns inte tiden att noja över hennes kommande bettstatus :-) Det blir vad det blir helt enkelt så får man ta ställning till det senare om nu något skulle bli knasigt. På staffar finns dessutom en förbryllande detalj att även riktigt fula bett kan bli rätt ok när dom väl passerat 2års sträcket. Sedan är förstås frågan hur man ställer sig till det rent avelsmässigt. Men det är återigen en senare fråga :-)

Nu ska vi spela ett spel som vi lånat till oss av Marianne, vi har helt enkelt bytt spel ett tag. Ombyte förnöjer och dom är faktiskt rätt dyra. På tal om dyra spel så funderar jag på att be Matthias skapa några spel att sälja till bra pris till valpköpare och vänner, om intresse finnes? Han har ju en mkt avancerad maskin på jobbet som jag tycker borde användas mer till att tillverka hundgrejer än trista köksinredningar mm :-)

 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards