garpenblogg

Alla inlägg under november 2011

Av Maria - 5 november 2011 21:03

Scandic är oslagbart för oss hundägare- man känner sig varmt välkommen- och dom har tom tagit fram en liten info lapp med tips & tankar kring hur man gör alla så nöjda som möjligt (tex låna lakan i rec om man vill trimma på rummet, bajspåsar finns även det att hämta i repan, lämna nr till rec ifall man ska gå ut så dom kan ringa ifall hundarna ylar:-)

Vid entrén fanns en stor skål med hundgodis- bara en sådan sak. Tydligen är 85% av alla som bor här inatt hundägare.

Tummen upp för Scandic!

       


nattinatti

Av Maria - 5 november 2011 20:53

alla tre tikarna fick excellent, och sedan oplacerade i konkurrensen. En nackdel på så vis att åka runt med tre små bär- gillar man inte en jätte mycket så blir det det samma med resten förstås.

I övrigt en hel del jättefina hundar och bra arragemang,,,, Enda otäcka var ett slagsmål vid ringside- två borderterriers var de skyldiga :-( Matten fick lite hjärnsläpp och satt med en smörgås i handen som hon inte visste vart hon skulle lägga innan hon kunde ta och separera de två kombatanterna. Hon beslöt sig sedemera för att sätta den i munnen,,,, den ena tiken skrek då för sitt liv. Ja ja, inga synbara skador.

Sedan fick jag ont i härtat när jag såg en amstaff med munkorg- ja klart jag VET att livet ser ut så nu för våra stackars hundägare i danmark, men det verkligen kändes hemskt att SE det. Bli påmind om hur dom faktiskt har det. Puckad lag. Kanske vi nästa år kommer se borderterriers med munkorg? Näe, jag trodde faktiskt inte det heller


Några vackra Grand Danois på vägen ut från mässan gav oss i alla fall en fin sista bild på näthinnan för den här dagen

 

  

ojoj, höll på att glömma att gratta Hanne & Bacon till BIR och BIG 1 - GRATTIS tjejer- suveränt!

Av Maria - 5 november 2011 00:50

Scandic i Vejle, känns toppen- stort, nytt och luftigt. Märks knappt i rummet att vi har fyra staffeflickor med oss :-) Vera min älskling, är överlycklig över att få följa med *äntligen* tycks hon tänka. Med all rätt, varför tvingas stanna hemma när man är rabiesvaccinerad och resvan? Nöjd myser hon i sängen. På bilden ser ni henne mellan sina döttrar Tösen och Yoyo och längst till höger hennes barnbarn Babsan.

Tack Åsa & Diana för lånet av era sötnosar, dom är lika duktiga som alltid! Nu ska vi göra som hundarna och börja snarka

     

fina Tösen

Av Maria - 5 november 2011 00:44

i ljungby, rastande av hundar och oss själva samt inköp av bajspåsar och frimärken :-) Kändes lite fel att ta med ett brev från sthlm som ska till piteå ner till ljungby innan det postas, men men så går det när man är tidsoptimist. Köerna släppte i alla fall och vi känner oss hyfsat pigga än så länge

 

Av Maria - 4 november 2011 15:17

Nu har vi lämnat Sthlm och påbörjat resan mot Danmark- hela bilen fylld av nybadade och nyrastade staffetikar :) Fast vi sitter redan fast i en kö...

Av Maria - 4 november 2011 10:08

och knipit åt sig ytterligare ett 1a pris i viltspår! tjoho så roligt. Extra skoj att hon ska paras i december :-)

 

   

Av Maria - 3 november 2011 05:39

titta här vad fina bilder på RLD N Garpenborg's Wanessa "Wita" och Fantazmic Bonza Mates "Rex" dotter Hilda vi fått i brevlådan i morse! Hilda är dryga 3år gammal och tränar både lydnad och agility med duktiga lillmatte Ebba på lidingöBK. Samtidigt passade jag på att kika lite på bilder från när A kullen var små, Hildas familj kom ofta och hälsade på och jag minns hur vi förundrade oss över hur oerhört TREVLIGA alla barnen (ja ni vuxna oxå-men det är ju inte lika ovanligt om man säger så :-) var! För det mesta tycker jag det känns som att barnfamiljer INVADERAR hemmet (gäller även min egen- även fast jag inte vill att det ska vara så) Men fam Lindholm gjorde inte det, alla var pigga, pratglada och väluppfostrade. Hur uppfriskande som helst. Och hur uppfriskande är det inte att titta på denna söta tjej! Tack Ebba för mail och bilder!

     

Av Maria - 2 november 2011 05:58

MH för G kullen tänkte vi att vi skulle ta tag i till våren, men med valpköpare med höga ambitioner så blev det som så att Totte var först ut med att hitta plats och Josef står som reserv på ett annat beskrivningstillfälle. Det var hur roligt som helst att kika på Totte vill jag lova, det var mer drag i honom än jag trodde. Man ska alltså inte låta sig luras av hans väluppfostrade "utställningsjag" Han for och skuttade- viftade frenetiskt på sin svans lika mycket som han tokskällde på de galna vita figurerna :-) alltid dock med fokus på det som hände och toppenfin kontakt med sin älskade matte Sofia. Och trots hans mkt upprörda känslor inför de oförskämda spökena så fick han en klockren etta på skotten. Duktiga duktiga Totte!   

   

bilden nedan en dobbis (var ju deras MH) som jag bara var tvungen att ta med. Han smet iväg vid varje tillfälle (nästan) och tog långa joggingpass i skogen. Lämnade husse ensam med dumpen :-)

   

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards