garpenblogg

Alla inlägg under april 2012

Av Maria - 5 april 2012 11:25

svårare med ljuset på den här sidan av huset och helt omöjligt att få killen att göra annat än att sitta,,,

fast han är ju fin där han sitter förstås    



 


 

Älskling, om du läser detta så vet du vart en del av all min tid försvinner till :-) detta och en jäkla massa telefonsamtal :-)

Av Maria - 5 april 2012 10:58

Garpenborg's Äbbe ska få dambesök och är därför här i barndomshemmet ett par dagar. Min plan för dagen var att få någon bra stående bild på honom, för huvudbilder har jag redan en del bra. Ack så svårt det var, Äbbe hittade ett däck att leka med istället för att stå fint, och rätt som det var hade han gnagt av läderkopplet oxå, vips bara. Tur att det var mitt eget,,,

 


 


 


 


 


 


 


Av Maria - 4 april 2012 13:11

här en valpmagebild igen. Gulliga Ulla älskar att sitta och mysa med Matthias, så sött. Tycker vi alla, förutom Yoyo som får något svart i blicken ;-)

Om exakt 1v ska de små titta ut, plus minus några dagar. Ska bli så härligt med valpar igen. Då måste man hittat klockrent rätt hobby när man efter 34 kullar tycker att det är lika fantastiskt spännande och utmanande och ROLIGT! Ja, faktiskt tom mer nu än i början, för då i starten var det så galet mycket man skulle lära sig och jag oroade mig mycket mera än jag gör idag. Självklart menar jag inte att man blir fullärd, utan jag tänker mer på att man får rutin på en hel del saker och det underlättar, utan att för den sakensskull göra det trist, för det blir det ju aldrig. Långt därifrån :-)


ja här inne ligger J bebisarna och har det gott   


 



Av Maria - 3 april 2012 17:25

efter morgonens promenad hela gänget   


Saknar att se Veras huvud ordentligt- enligt veterinären i morse så har ögat blivit bättre, fast för en lekman så ser det hela mest ut som en sörja tycker jag. Otäckt att det ska ta sån tid, men å andra sidan skrapade dom ju bort halva ögat ju,,,klart det måste läka långsamt. Vera hatar denna tratt, hon dänger numer in den i allt, med förhoppning om att den skall gå sönder, att inte kunna tvätta sig eller gnaga på ett av alla hennes ben, dag ut och dag in kan inte vara så roligt stackarn! Fast jag vet att tar jag av den så kommer hon att kasta sig i soffan för att klia sig i ögat och då är vi väl tillbaka på ruta 1,,,,så tratten får stanna på,,,

 


här en närbild på Irma och hennes mormor Ulla - dom gillar varandra skarpt

 


Av Maria - 3 april 2012 14:16

Lady Di kom förbi med en massa påskpresenter, vin & tjusig choklad till mig & M, goooodis i mängder till A&K, framförallt i As smak, dvs choklad :-)

 


de fyrbenta fick en hel påse med snarr, den dräktiga Ulla spanar in härligheterna

   

Av Maria - 3 april 2012 12:29

har sina sidor, just detta är en av nackdelarna, pärlorna bara vill inte stanna där dom ska vara,,,

 

en av fördelarna är att hundarnas bajs är betydligt med färggrannt nuförtiden :-) pärlbeströdda korvar ligger och förgyller vår gräsmatta :-)

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards