garpenblogg

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Ytterligare MH beskrivna hundar :-)

Av Maria - 19 juni 2012 20:32

har lyckats glömma bort att berätta att Garpenborg's Hans Majestät "Vilde" samt Garpenborg's Elise "Decibel" båda varit och gjort sina MHn. Det hela gick toppenbra för båda ekipagen och dom fick "fina kryss" i rutorna samt 1a på skotten på båda två. Vi är superglada och stolta över att ytterligare generationer av Garpenborgare visar att dom är glada, stabila & trygga samt skottfasta :-) Ett varmt varmt tack till mattarna Carina & Lisa för att ni så glatt ställde upp på det hela med superkort varsel dessutom! De allra flesta av våra valpköpare är oerhört lojala och oavsett om deras hundar själva skall gå i avel eller inte så ställer dom upp på att hälsotesta samt MH beskriva för kennelns skull. För att vi skall ha de bästa förutsättningarna för att kunna ta de bästa besluten kring vilka hundar från vilka kullar vi skall gå vidare med. Utan er- ingen framgång! Så är det bara!

Gissar att man kan luras att tro att vi kanske är mest inriktade på utställning om man läser bloggen, men faktum är att det långt ifrån är fallet. Däremot är utställningar mer bloggtacksamma, eller blogggångbara kanske är ett bättre ord. Något uppklädda hussar/mattar, ljusa ringar/hallar samt eventuellt lite färggranna rosetter :-)

Hursom, nu illustrerar vi först med en gullig bild på Vilde

 

och sedan med en söt på Decibel!

 

GRATTIS till er båda!

 
ANNONS
 
Tina

Tina

20 juni 2012 21:44

MH, det känns väldigt länge sedan (Jösses, Ärtan fyller ju 5 i sommar för sjutton!) men vad jag kommer ihåg det väl!
Tre egna hundars MH'n ha jag hunnit med i mitt liv, för mig känns det som någon sorts milstolpe - då är hunden stor på något sätt - en markering över att valptiden är slut. BPH har jag aldrig varit på dock, måste planeras in - Vet du några Garpenborgare som ska göra någont sådan i Stockholmsområdet under sommaren?

http://wwww.tinric.com

Maria

21 juni 2012 11:09

men du, ska vi inte boka in ett BPH för ett gäng? Vore skoj, man vill ju veta hur d går till
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Torsdag 23 nov 16:50

Vi har haft ett par intensiva kärleksdagar eller kanske jag tom ska säga veckor här i Garpenborgen ...

Av Maria - Lördag 7 okt 12:57

Ja fantastiska resultat för Garpisar har regnat över oss i helgerna tre ...

Av Maria - Tisdag 3 okt 16:03

Vi har de senaste veckorna undrat varför vi inte sett den vackre och galet charmige katten Felix på länge. Barnen (och även jag) har ropat hans namn vid alla de ställen vi vanligtvis brukar möta honom, men utan framgång. Så sent som förra veckan spra...

Av Maria - Lördag 23 sept 15:03


Vår yngsta fyrbenta flockmedlem driver mig till vansinne med sin överskottsenergi och nu är det basta! Astrid som var en sådan ljuvlig valp har senaste halvåret blivit mer och mer påfrestande,,,detta trots att hon tränas i nosework hyfsat regelbundet...

Av Maria - Torsdag 31 aug 17:46

Fotograf: Diana Nagy

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se