garpenblogg

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Ytterligare MH beskrivna hundar :-)

Av Maria - 19 juni 2012 20:32

har lyckats glömma bort att berätta att Garpenborg's Hans Majestät "Vilde" samt Garpenborg's Elise "Decibel" båda varit och gjort sina MHn. Det hela gick toppenbra för båda ekipagen och dom fick "fina kryss" i rutorna samt 1a på skotten på båda två. Vi är superglada och stolta över att ytterligare generationer av Garpenborgare visar att dom är glada, stabila & trygga samt skottfasta :-) Ett varmt varmt tack till mattarna Carina & Lisa för att ni så glatt ställde upp på det hela med superkort varsel dessutom! De allra flesta av våra valpköpare är oerhört lojala och oavsett om deras hundar själva skall gå i avel eller inte så ställer dom upp på att hälsotesta samt MH beskriva för kennelns skull. För att vi skall ha de bästa förutsättningarna för att kunna ta de bästa besluten kring vilka hundar från vilka kullar vi skall gå vidare med. Utan er- ingen framgång! Så är det bara!

Gissar att man kan luras att tro att vi kanske är mest inriktade på utställning om man läser bloggen, men faktum är att det långt ifrån är fallet. Däremot är utställningar mer bloggtacksamma, eller blogggångbara kanske är ett bättre ord. Något uppklädda hussar/mattar, ljusa ringar/hallar samt eventuellt lite färggranna rosetter :-)

Hursom, nu illustrerar vi först med en gullig bild på Vilde

 

och sedan med en söt på Decibel!

 

GRATTIS till er båda!

 
ANNONS
 
Tina

Tina

20 juni 2012 21:44

MH, det känns väldigt länge sedan (Jösses, Ärtan fyller ju 5 i sommar för sjutton!) men vad jag kommer ihåg det väl!
Tre egna hundars MH'n ha jag hunnit med i mitt liv, för mig känns det som någon sorts milstolpe - då är hunden stor på något sätt - en markering över att valptiden är slut. BPH har jag aldrig varit på dock, måste planeras in - Vet du några Garpenborgare som ska göra någont sådan i Stockholmsområdet under sommaren?

http://wwww.tinric.com

Maria

21 juni 2012 11:09

men du, ska vi inte boka in ett BPH för ett gäng? Vore skoj, man vill ju veta hur d går till
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 12 aug 10:53


Och då syftar jag inte för mig eller Matthias, ej heller för mammorna som i princip alltid vinkar adjö med lättnad i blick :) utan våra barn,,, det är en trixig uppgift att få tex en sjuåring att vilja dela med sig av den kärlek och habegär som en va...

Av Maria - Fredag 11 aug 16:40


Dom måste ju få synas oxå, Zoltans första kull och irmas tredje ...

Av Maria - Onsdag 2 aug 12:36


Smakar ett nytt märgben för första gången - alla andra har varit "förtuggade" ben, nu är han stora killen :) ...

Av Maria - Torsdag 27 juli 11:27


Och till min egen överraskning började jag gråta,,, Portugal är ju inte sååå långt bort, och det handlar ju bara om fyra dagar Men det är första gången Kristoffer skall flyga och jag hade så gärna velat vara med honom då ...

Av Maria - Onsdag 26 juli 17:57


Irma älskade den lille helt maniskt de första två veckorna, tur för honom och för oss att kärleken hamnade på en lite mer rimlig nivå tillslut :) Hans skavsår i rumpan av allt tvättande läkte och han fick oxå en stund i ro för hennes vakande öga ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se