garpenblogg

Direktlänk till inlägg 15 september 2012

Det var G-kullsgrabbarnas dag idag

Av Maria - 15 september 2012 23:51

den första rapporten om inkom för dagen var att Garpenborg's Gudfadern "Dollar" varit på BPH och gjort strålande ifrån sig! Skottfast och dundertrevlig tyckte beskrivaren (hoppas det heter så på bph oxå:-) som tack vare Dollar blev helt såld på rasen. Härligt! Och nu när han ska bli pappa om 2veckor så känns det extra roligt förstås. Stort tack till dig matte Pia som kämpade till dig att få igenom detta för att du visste att det var viktigt för oss- tack! och grattis!


nedan några assöta bilder på killen i fråga

först yttepytt   

sedan bara pytt   

   

och nu inte längre nån pyttepytt alls :-)

 


Sedan fick vi höra att Sofias resa till tyskland gett trevligt resultat. Exc med en tredje placering i öppenklass samt en avslutning i tävlan om utställningens bästa rörelser där han slutade tvåa blev summeringen av dagen! (och att förlora mot Hannes Bacon måste kännas helt ok:-)

Nu sitter dom i bilen på väg hem och vi önskar dom stort Grattis och trevlig återfärd


här en ytteTott   

 

som blir större

   

och större   

 


och dagen var inte slut här inte :-) Agneta och RLD N, RLD F  Garpenborg's Gregorious "Josef" var på sin första tävling i rallylydnadens tredje klass, dvs avancerad klass idag. (nybörjar, fortsättning, avancerad & mästarklass lyder indelningen) Josef som raskat sig igenom de två första klasserna med tre raka 1a pris i vardera och följdaktligen två titlar på oerhört kort tid skulle nu ta sig an denna utökade utmaning, Och resultatet? Jo han & hans matte stod pall även denna gång och erhöll glädjande 82p i denna debut! Vi är så himla stolta och glada! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


klart även Josef skall få samma bildserie

här en nykläckt liten rallystjärna   

 


här en växande & alltmer stilig pojk


 

och här från dagens tävling, jag bara älskar dessa två bilder!
   


nu kommer jag somna med ett leende på läpparna, trots att jag är gräsänka :-) Och tänk så mentalt slut man blir av att gå runt hemma och hoppas & hejja om vartannat!

  


 
ANNONS
 
Agneta

Agneta

16 september 2012 06:53

Vilken dag! Lite kul att alla 3 grabbarna var ute och "arbetade" samma dag...GRATTIS TILL ALLA! Så kul :)) Vill även tacka för den ovärderliga support vi får av dig Maria & Matthias, det är GULD! Puss från Josef <3

http://www.stafforddogs.com

Maria

16 september 2012 22:50

Ja det var extra roligt att det var alla tre på en gång :-) Vilka grabbar! och vilka mattar skulle jag vilja säga :-)
Vad skönt att du känner så Agneta, för jag kan ibland tänka att det kanske kan kännas tvärtom för dig eftersom du ju är så självgående liksom. Men det är i alla fall en glädje att få följa er båda genom allt som händer- kram!

 
Ingen bild

Erica

16 september 2012 08:36

Kul nyheter! Grattis till alla :o) Bra kämpat!

 
Hanne

Hanne

3 oktober 2012 20:10

Totte skötte sig galant och Sofia med. Vi tänker ta med dem som sällskap fler gånger!! Tack för grattisar och som sagt att bli tvåa bakom BIS-hunden är väl ok?

http://www.kennelskybar.se

Maria

3 oktober 2012 20:16

vad roligt att höra att du tyckte det! Sofia var glad & nöjd hon med. Två bakom Bacon måste väl vara så ok som det bara går :-)
KRAM!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se