garpenblogg

Alla inlägg under september 2012

Av Maria - 17 september 2012 12:43

Carina & Vilde for iväg på inoff utställning och tränade lite häromhelgen, ett BIR med HP blev resultatet och en trevlig kritik. Just rörelserna var det svåra, Vilde vill helst inte visa hur fint han kan gå :-) Men skam den som ger sig, tur att Carina är envis - grattis!

 

Av Maria - 16 september 2012 23:31

Idag på Josefs andra tävling i avanceradklass i rallylydnad så gick det ännu bättre än igår! 93poäng och en 7e plats av totalt 28 startande ekipage- GRATTIS! Fasen vad ni är bra!

Eftersom fotografen/handlern/bästakompisen Marianne inte var på plats så har vi inte fått några bilder- men då tog jag denna istället som är från utställningen i Gimo (som jag ännu inte hunnit blogg om, men det hade jag förstås tänkt)


GRATTIS IGEN AGNETA & JOSEF!   


 

Av Maria - 16 september 2012 23:21

medans Matthias är i london för att förkovra sig på rasen så är jag hemma med hundar & barn. Idag var det läge att göra något som var hundfritt, dels för att kunna ge barnen bättre uppmärksamhet som ju behövs när man är iväg sådär, men oxå för att jag gissar att de fyrbenta behövde lite paus från skrik, bråk och hårdhänta kramar en stund :-)

     

barnen var lyriska, man kommer ju så nära hästarna på valla, underbart! Och att få hälsa på mormor var inte helt fel heller för dom här två små "mormorsgrisarna"

Sedan fanns där en skoj hoppborg prydd av ett hästhuvud som ej kom med på filmen :-) Här spenderades resten av eftermiddagen och nu har jag två mycket trötta barn uppe i sovrummet

superbra av Solvalla!
  

Av Maria - 16 september 2012 23:11

från kennel Vingstaff i fredags- och titta så fin han blev!

    

vi kan konstatera att dom har god tilltro till att han skall växa till sig :-) och det hoppas vi förstås

Stort tack Sarah & Matthias!!

Av Maria - 15 september 2012 23:51

den första rapporten om inkom för dagen var att Garpenborg's Gudfadern "Dollar" varit på BPH och gjort strålande ifrån sig! Skottfast och dundertrevlig tyckte beskrivaren (hoppas det heter så på bph oxå:-) som tack vare Dollar blev helt såld på rasen. Härligt! Och nu när han ska bli pappa om 2veckor så känns det extra roligt förstås. Stort tack till dig matte Pia som kämpade till dig att få igenom detta för att du visste att det var viktigt för oss- tack! och grattis!


nedan några assöta bilder på killen i fråga

först yttepytt   

sedan bara pytt   

   

och nu inte längre nån pyttepytt alls :-)

 


Sedan fick vi höra att Sofias resa till tyskland gett trevligt resultat. Exc med en tredje placering i öppenklass samt en avslutning i tävlan om utställningens bästa rörelser där han slutade tvåa blev summeringen av dagen! (och att förlora mot Hannes Bacon måste kännas helt ok:-)

Nu sitter dom i bilen på väg hem och vi önskar dom stort Grattis och trevlig återfärd


här en ytteTott   

 

som blir större

   

och större   

 


och dagen var inte slut här inte :-) Agneta och RLD N, RLD F  Garpenborg's Gregorious "Josef" var på sin första tävling i rallylydnadens tredje klass, dvs avancerad klass idag. (nybörjar, fortsättning, avancerad & mästarklass lyder indelningen) Josef som raskat sig igenom de två första klasserna med tre raka 1a pris i vardera och följdaktligen två titlar på oerhört kort tid skulle nu ta sig an denna utökade utmaning, Och resultatet? Jo han & hans matte stod pall även denna gång och erhöll glädjande 82p i denna debut! Vi är så himla stolta och glada! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


klart även Josef skall få samma bildserie

här en nykläckt liten rallystjärna   

 


här en växande & alltmer stilig pojk


 

och här från dagens tävling, jag bara älskar dessa två bilder!
   


nu kommer jag somna med ett leende på läpparna, trots att jag är gräsänka :-) Och tänk så mentalt slut man blir av att gå runt hemma och hoppas & hejja om vartannat!

  


Av Maria - 14 september 2012 17:15

är barbros    bara två veckor kvar här nu :-)

 

och jo alltså hon är ju då Yoyos dotter och heter i stamtavlan numer: SE UCH Garpenborg's Elodie

Av Maria - 14 september 2012 15:26

i senaste nr av hundsport

 


kunde man som läsare vila ögonen på hela TRE staffeekipage! 1st BIG 3a och de andra två BIG 4:or. Så himla roligt för uppfödare & ägare samt för alla oss som gillar rasen- grattis!


     

vi hade själva en BIG 4a i somras med Sofia & hennes fine Garpenborg's Globetrotter "Totte" på utställningen i vallentuna, tyvärr nådde de inte tidningen- men vi visar en bild på dem här igen ;-)

   

och nu är ekipaget ovan på väg mot nya utställningsäventyr- lycka till och kör försiktigt!

Av Maria - 14 september 2012 15:00

en sådan tur att inte telefonerna längre sitter fast i väggen för då hade jag inte fått ett jota gjort idag :-) Luren i örat från tidig morgon tills nu när en paus infann sig :-) På promenaden i ösregn så hade jag luren i en bajspåse *ler* prassligt för den stackarn på andra ändan men det gick det med :-) Gissar att rasklubbstidningen som ju landat i ett antal brevlådor idag kan göra att det lär fortsätta på samma vis. Nå, nu laddar jag den lite så är det fritt fram att ringa igen - vi hörs!


här en bild på en tjej som inte har så mycket att göra och det passar ju bra med tanke på att hennes mage nu börjat växa lite

 

SE UCH, FI UCH, SE V-10 Garpenborg's Yoyo

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards