garpenblogg

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2012

Idag har det hänt saker

Av Maria - 13 oktober 2012 21:25

och än är det inte slut då Yoyo nu påbörjat sin valpning så smått. MEN vi skyndar oss här och berättar det vi är så stolta och glada över, annars kanske det försvinner bland en massa (förhoppningsvis) söta valpbilder imorgon :-)


Dagen började med att Mira tog med sig Kalle på en tripp till Sundsvall, Kalle slutade som 2a av 3st i valpklassen med HP. Vann gjorde Miras egenuppfödde hane, och hennes egenuppfödda tikvalp blev BIR- GRATTIS MIRA! Och tack för att du tog med dig vårat lilla frö   


Sedan kom ett så roligt MMS från Liza med Wita, dom var nämligen på BPH idag, och Wita hade som vanligt charmat alla :-) Finfint hade det gått oxå. Dessutom är hon skottfast, det "visste" vi iof- hon har ju 5a på skottet på sitt MH då gulliga matte Liza blev orolig efter första skottet och var rädd för att Wita kanske tyckte det var jobbigt. Få mattar är så omhändertagande som Liza (kram på dig!) Medans vi, efter att vi såg videon, inte kanske direkt upplevde att Wita blev rädd, hon släppte trasan och kikade lite snabbt mot ljudet - men såg ut att vara fullt kapabel att fortsätta leka :-) Vi är glada över att vår tolkning stämde. Och ännu gladare är vi över att ha en valpköpare som är lika aktiv nu med sin 6åriga hund som hon var när hon fick henne- härligt och grattis tjejer!   


Och inte nog med detta *trumvirvlar*   

Idag var Josef iväg med matte Agneta och tävlade för fjärde gången i rallylydnad avancerad klass. Dom hade 2st 1a pris i bagaget och nuuuuu slog dom till med 85p och en ny titel är numera deras!!!! Klimpen heter alltså nu:
RLD N, RLD F, RLD A Garpenborg's Gregorious  


själv funderar jag över ifall några fler staffar har denna Josefs tredje titel, dvs Rallylydnadsdiplom Avancerad? Jag har ju ingen dunderkoll på rally sådär direkt så det är ju lätt hänt att missa,,, någon som vet?


Vi kommer blogga mer om Wita & Josefs äventyr - men fram tills dess dyker jag tillbaka ner i valplådan 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 7 okt 12:57


Ja fantastiska resultat för Garpisar har regnat över oss i helgerna tre ...

Av Maria - Tisdag 3 okt 16:03


Vi har de senaste veckorna undrat varför vi inte sett den vackre och galet charmige katten Felix på länge. Barnen (och även jag) har ropat hans namn vid alla de ställen vi vanligtvis brukar möta honom, men utan framgång. Så sent som förra veckan spra...

Av Maria - Lördag 23 sept 15:03


Vår yngsta fyrbenta flockmedlem driver mig till vansinne med sin överskottsenergi och nu är det basta! Astrid som var en sådan ljuvlig valp har senaste halvåret blivit mer och mer påfrestande,,,detta trots att hon tränas i nosework hyfsat regelbundet...

Av Maria - Torsdag 31 aug 17:46


Fotograf: Diana Nagy

Av Maria - Torsdag 31 aug 16:24


Så oerhört duktig, de små for ut med en rasande fart för 8v sedan och allt har gått som på räls sedan dess Hon pysslar och fixar och matar och busar, enda nackdelen är dessa upplägg hon gör,,, Valparna är nöjda iof men stackars Ålga blir ju magrar...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se