garpenblogg

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

LP1 LP1 LP1 LP1 LP1 LP 1

Av Maria - 19 juni 2013 22:11

Agneta och hennes fine Josef har idag för fjärde och sista gången tävlat i lydnadsklass 1. Första pris, en 2a placering samt titeln i hamn blev kvällens facit! En tia på helhetsintrycket fick dom, och jag måste säga att dom här två, som redan från första stund bara haft ögon för varandra alltid oavsett vad dom gör har en tia i helhetsintryck :) bara titta på dom här på prispallen! Det lyser om dom!
Josef har nu så många titlar att det gäller att jag håller tungan rätt i munnen nu :)
LP1, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M Garpenborg's Gregorious
Att Josef dessutom har cert & BIR som resultat från utställningsringen tycker jag bevisar det jag alltid sagt, dvs att det inte ligger någon motsättning i att föda upp rastypiska hundar som det även går att arbeta med. Hatten av Agneta, ni är magiska!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Liza

22 juni 2013 05:08

Imponerande!!! Grattis!!! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 12 aug 10:53


Och då syftar jag inte för mig eller Matthias, ej heller för mammorna som i princip alltid vinkar adjö med lättnad i blick :) utan våra barn,,, det är en trixig uppgift att få tex en sjuåring att vilja dela med sig av den kärlek och habegär som en va...

Av Maria - Fredag 11 aug 16:40


Dom måste ju få synas oxå, Zoltans första kull och irmas tredje ...

Av Maria - Onsdag 2 aug 12:36


Smakar ett nytt märgben för första gången - alla andra har varit "förtuggade" ben, nu är han stora killen :) ...

Av Maria - Torsdag 27 juli 11:27


Och till min egen överraskning började jag gråta,,, Portugal är ju inte sååå långt bort, och det handlar ju bara om fyra dagar Men det är första gången Kristoffer skall flyga och jag hade så gärna velat vara med honom då ...

Av Maria - Onsdag 26 juli 17:57


Irma älskade den lille helt maniskt de första två veckorna, tur för honom och för oss att kärleken hamnade på en lite mer rimlig nivå tillslut :) Hans skavsår i rumpan av allt tvättande läkte och han fick oxå en stund i ro för hennes vakande öga ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se