garpenblogg

Direktlänk till inlägg 14 november 2013

Ny länk!

Av Maria - 14 november 2013 14:46

Upptäckte att Garpenborg's Alice "HILDA" har en lillmatte som har en blogg med väldigt vackra bilder, både på Hilda och på henne själv. Självkart snodde jag raskt två fantastiska bilder samt har nu lagt upp en länk till bloggen till höger.

   

Fotograf: EBBA LINDHOLM


Hilda är dotter till Rallymästarinnan Garpenborg's Wanessa "Wita" och Fantazmic Bonza Mate "Rex"

A kullen är 5år gamla nu (de fyllde 9e april) och jag hann aldrig med att skicka ut grattispaket till alla :-( trist som sjutton när tiden inte räcker till till att det där roliga som man vill hinna med...


Hilda blir således moster till vår hemmakille Kalle     
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Lördag 7 okt 12:57


Ja fantastiska resultat för Garpisar har regnat över oss i helgerna tre ...

Av Maria - Tisdag 3 okt 16:03


Vi har de senaste veckorna undrat varför vi inte sett den vackre och galet charmige katten Felix på länge. Barnen (och även jag) har ropat hans namn vid alla de ställen vi vanligtvis brukar möta honom, men utan framgång. Så sent som förra veckan spra...

Av Maria - Lördag 23 sept 15:03


Vår yngsta fyrbenta flockmedlem driver mig till vansinne med sin överskottsenergi och nu är det basta! Astrid som var en sådan ljuvlig valp har senaste halvåret blivit mer och mer påfrestande,,,detta trots att hon tränas i nosework hyfsat regelbundet...

Av Maria - Torsdag 31 aug 17:46


Fotograf: Diana Nagy

Av Maria - Torsdag 31 aug 16:24


Så oerhört duktig, de små for ut med en rasande fart för 8v sedan och allt har gått som på räls sedan dess Hon pysslar och fixar och matar och busar, enda nackdelen är dessa upplägg hon gör,,, Valparna är nöjda iof men stackars Ålga blir ju magrar...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se