garpenblogg

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Ulla hängde med oss till skogen

Av Maria - 25 november 2013 18:41

det blev en härlig förmiddag i skogen med barnen och Ulla tillsammans med hennes mamma Vera samt Vivi som ju är barnbarnsbarn till Ulla och förstås då ytterligare en generation i nedstigande led till Vera

(Garpenborg's Underverk "Vera"- Garpenborg's Ylle "Ulla"- Garpenborg's Ögonsten "Sessan"- Garpenborg's Irma- Garpenborg's Oskadis "Vivi")


det röjdes frisk och även om 10månder gamla Vivi kanske var liiite vildare än 7åriga Ulla och 9åriga Vera så var det inte med mycket. Lyckligtvis lämnade jag resten av gänget hemma för barnen är inte direkt stillsamma dom heller. Helt färdig var jag när turen var klar, men det var verkligen värt det. Att få se både barn och hundar röja är underbart även om man har hjärtat i halsgropen lite titt som tätt.

På vägen hem bet Vivi av Ullas koppel, ja lite materialskador får man räkna med :-)


                           


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Måndag 9 april 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - Lördag 24 mars 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se