garpenblogg

Direktlänk till inlägg 27 december 2014

Räven & de sju staffarna

Av Maria - 27 december 2014 09:23

Imorse blev det närkontakt med en av de rävar vi så många gånger sett på lite håll. Det har annars alltid varit minst två och inland tre fyra stycken - hyfsat orädda. Men idag var det en ensam en

Det började med att jag såg den uppe på banan när jag och hundarna var på en intilliggande parkering och lekte lite. (Min pannlampa är guld) jag skrek och väsnades utan annan effekt än de att hundarna blev oroliga - räven var helt opåverkad :) muttrandes fick jag koppla hela bunten för att kunna ta oss genom skogen tillbaka hem. Till min, och hundarnas, stora förvåning ville räven hänga med oss :)
Den smög runt oss varv efter varv, i väldigt lugn takt, nyfiket betraktandes det spektakel som vi måste utgjort
För inte bara hade vi alla blinkande lampor på oss och färggranna kläder utan ljudet var utan dess like! Alla sju kvittrade, pep och skrek i olika tonarter!
Jag förbannade det faktum att min telefon är proppfull och således ej gick att filma med :( ett par suddiga bilder fick jag till med ena armen då den andra riskerade att bli amputerad
Intalade mig själv att detta borde betraktas som någon form av berikning för flocken samtidigt som jag funderade över rävens motiv. För jag vet väldigt lite om rävar överlag - men den såg väldigt frisk ut (fysiskt i alla fall - det mentala kan vi ju kanske diskutera) och kanske var den bara nyfiken och lite ensam.
Att rävar kommer fram till ensamma hundar har jag hört talas om, men till sju skrikande blinkande Staffar?
Som närmast skulle jag gissa att den var 2-3m ifrån oss, tyvärr var jag vid dessa tillfällen tvungen att hålla hundarna med båda händerna så bildbevis på detta saknas :)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Maria - Söndag 7 jan 22:50

Helt underbara julklappar från Dio med familj! Hur de nu kan leverera fullträffar år efter år är för mig en gåta ...

Av Maria - 24 december 2017 10:52

Varje år sedan fyra år tillbaka dimper en väldigt unik julklapp ned i vår brevlåda - nämligen en bok Det är en ynnest att på detta viset få följa Bizkits liv och leverne ...

Av Maria - 23 november 2017 16:50

Vi har haft ett par intensiva kärleksdagar eller kanske jag tom ska säga veckor här i Garpenborgen ...

Av Maria - 7 oktober 2017 12:57

Ja fantastiska resultat för Garpisar har regnat över oss i helgerna tre ...

Av Maria - 3 oktober 2017 16:03

Vi har de senaste veckorna undrat varför vi inte sett den vackre och galet charmige katten Felix på länge. Barnen (och även jag) har ropat hans namn vid alla de ställen vi vanligtvis brukar möta honom, men utan framgång. Så sent som förra veckan spra...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se