garpenblogg

Direktlänk till inlägg 14 juni 2015

Uppstigning vid 03

Av Maria - 14 juni 2015 09:26

lite oplanerat då Irma blev dålig i magen- men med lite whipes (en förälder och hundägares bäste vän:) och gott humör så löste vi det oxå- och ingen större idé att somna om eftersom kl stod på 05, så vi tog en långpromenad i närmaste parken. Oerhört vacker park, och såhär tidigt var d inga hundar alls därinne, dock en hel del råttor som Vera engagerat påpekade för oss hela tiden :) Av alla våra är det bara hon som markerar för vilda djur, jag vet ju hur hon låter och beter sig om det är rådjur, hare eller räv - men just råtta var ngt nytt- hon fick en hals värdig en giraff och ett studsigt steg :)
Sedan satte vi oss i bilen och skyndade oss ut ur Milano, polisen spärrade av vår planerade väg så en omväg fick d bli, ett stopp i Schweiz för vägavgift (som såldes årsvis- så om vi vill får vi nu köra oavbrutet där till januari 2016, perfekt!)
Nästa stopp blev Liechtenstein

Klädsam bakgrund till våra älskade prinsessor!
(Och för den som undrar så är de andra tre på behörigt avstånd annars gör Kalle Irons jobb ogjort så att säga :)

Kan inte låta bli att plocka så är d bara - denna lilla blomma från Liechtenstein fick följa med på färden

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Måndag 9 april 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - Lördag 24 mars 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se