garpenblogg

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2015

Vi söker 1/2 fodervärd!

Av Maria - 25 augusti 2015 14:43

ja, nu har vi bestämt oss, Garpenborg's Zoltan skall säljas med bibehållen avelsrätt, dvs det vi i vardagsmun kallar halvfoder. Vi lägger ju väldigt sällan ut hanar på foder, men denne kille är lite speciell för oss. Såklart letar vi därför efter det där lite speciella hemmet oxå :-) Känslan är viktigast, vi vill att den som hör av sig känner att den smälter av hans ljuvliga uppsyn - för det gör vi   

Man behöver ha planerat toknoga i galet långt iförväg, man behöver inte heller ha massa tävlingsplaner däremot måste man ha mängder av kärlek på lager som kan slösas över denne kille!

Han är lugnare än en "vanlig garpenborgare" och det är kanske pga att både pappa och mamma är uppfödda (och i pappans fall boende) i andra kennlar i andra länder :-)


Zoltan är 9v gammal imorgon, och hans blivande husse/matte skall gärna bo max ett par timmar från huvudstaden. Såklart har de som redan har en garpenborgare i familjen förtur :-) Men vi diskriminerar ingen utan även om vi inte känner varandra sedan tidigare och ni känner er intresserade så är ni välkomna att slänga i väg ett mail och berätta lite om er och er vardag.


Men OBS vi vill att man söker en familjemedlem, inte någon som letar efter en avelshane! Vi vill nämligen inte att han skall behöva byta hem ifall något nu händer i framtiden som gör att han inte håller måttet för att gå i avel


         


 
ANNONS
 
Ingen bild

josephine

19 september 2015 17:44

Jag dör så vacker han är! Verkligen helt fantastisk :)

/ Josephine

PS. Ses imorgon :) Ds.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Måndag 9 april 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - Lördag 24 mars 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - Onsdag 14 mars 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se